Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перше знайомство з Kia XCeed PHEV

Корейський автовиробник випускає на європейський ринок економічний та практичний кросовер на ім҆ я XCeed PHEV. Новачок розширює модельну лінійку хетчбека Kia Ceed, який поділився платформою для розробки більш затребувального автомобіля. На сьогоднішній день, крім XCeed у Європі можна придбати Ceed у виконанні Sportswagon та ProCeed, що демонструє велике значення цієї моделі для бренду Kia. Спеціально для Європи Kia випускає XCeed PHEV з плагін-гібридною силовою установкою, але як виявилось, на інших ринках теж зацікавлені в такому автомобілі.

Насправді відрізнити кроссовер XCeed від Ceed не складає ніяких труднощів, адже незважаючи на схожість ці моделі мають різні габарити та індивідуальний дизайн екстер҆ єру. Втім, сьогодні ми більш детально поглянемо на технічні нововедення, які отримав кроссовер. Щодо зовнішності кроссовера ми одразу помітили неокрашені  накладки на колісні арки та бампери іншу форму передньої оптики та збільшений дорожній просвіт.

Під капотом Kia XCeed PHEV встановлено 1,6-літровий бензиновий двигун, який співпрацює з електромотором та акумуляторною батареєю на 8,9 кВт/год. Загальна потужність силової установки складає 140 к.с. та 265 Нм крутного моменту. За офіційною інформацією, динаміка прискорення з 0 до 100 км/год дорівнює 10,6 секунд. Схема за якої побудовано силову установку PHEV досить проста у виробництві та дозволяє економити пальне навіть у звичайному режимі. Середня витрата пального на кожні 100 км пробігу складає 4 літри, що значно меньше ніж у варіанті з звичайним бензиновим двигуном. Нажаль акумуляторні батареї займають багато місця у багажному відсіку, зменьшуючи його об҆ єм до 290 літрів.

В середині XCeed вражає не тільки вдалою ергономікою а і обробкою салону з якісних матеріалів. Крім цього, навіть у базових версіях моделі перелік опцій значно розширено в порівнянні з конкурентами. До складу тестового авто увійшли клімат-контроль, світлодіодні фари, камера заднього огляду, центральний дисплей інформаційно-розважальної системи на 10,3 дюйми. В салоні достатньо місця для п҆ ятьох дорослих людей, які розмістяться з комфортом. Вартість Kia XCeed PHEV на Європейському ринку починається з 30 тисяч євро, така цінова політика робить цю модель не дуже популярною, але змушує задуматись про вибір нового автомобіля з гібридною силовою установкою…

 

 

29.04.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перше знайомство з Kia XCeed PHEV

Політика конфіденційності